Біологія і географія

Меню сайта
Пошук
***
Леонтьєва Валентина Олександрівна - «На Урок» Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Корисні сайти
  • biology.org.ua
  • Инфоурок
  • Открытый урок
  • Освітній портал Супер-урок
  • Шкільне життя
  • Нова школа
  • Учительский журнал
  • Сайт оош№1 г.Славянска
  • Сайт учителя физики и астрономии Головачева А.Н.
  • _

    Домашній майонез Провансаль.

    Домашній майонез Провансаль.

    Складові:
    лимонний сік – 1,5 ст. л .;
    яйце – 1 штука;
    300 мл. рослинної олії головне без запаху;
    сіль – 0,5 ч. л .;
    цукор – 1 ч. л .;
    гірчиця – 0,5 ч. л .;
    мелений перець білий – 0,5 ч. л. (За смаком. Можна не додавати);
    блендер.

    Покроковий рецепт

    У склянку для збивання додайте яйце, і туди сіль, перець білий, цукор і гірчицю, лимонний сік і рослинну олію.

    Опустіть блендер у склянку для збивання і починайте збивати, ви відразу побачите, як маса на очах у вас стає схожою на майонез.

    По густоті майонез виходить просто ідеальний, а смак – неперевершений! Ну я думаю ви обов’язково спробуєте і скажете!

    Тільки хочу попередити щодо яєць, він повинні бути обов’язково свіжими, якщо не домашніми, але купленими в екологічних магазинах. Але в їх якості ви повинні бути впевнені. Тоді і майонез вийде найсмачніший.

    Смачного!

    Категория: Салати | Добавил: valentina (02.03.2019)
    Просмотров: 442 | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Вхід на сайт
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz