Біологія і географія

Меню сайта
Пошук
***
Леонтьєва Валентина Олександрівна - «На Урок» Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Корисні сайти
  • biology.org.ua
  • Инфоурок
  • Открытый урок
  • Освітній портал Супер-урок
  • Шкільне життя
  • Нова школа
  • Учительский журнал
  • Сайт оош№1 г.Славянска
  • Сайт учителя физики и астрономии Головачева А.Н.
  • _

    Шоколадний брауні з сиром та вишнею

    Шоколадний брауні з сиром та вишнею.

    Нам буде потрібно:
    шоколад (гіркий) – 200 г,
    вершкове масло – 120 г,
    цукор – 150 г,
    яйця – 5 штук,
    борошно – 150 г,
    сир м’який – 300 г,
    ванільний цукор – 1 пакет,
    вишня заморожена – 400 г,
    сіль – щіпка.

    Приготування:

    Шоколад ламаємо на шматочки. Розтоплюємо разом з маслом на водяній бані. Прибираємо з вогню і охолоджуємо до кімнатної температури. Остудити треба обов’язково для того, щоб на наступному етапі – додаванні яєць – останні не згорнулися. У шоколадну масу додаємо 100 г цукру, потім – по одному 3 яйця. Після кожного яйця суміш акуратно помішуємо. Додаємо борошно і сіль. Для сирного крему збиваємо 2 яйця і 50 г цукру, додаємо дрібку солі і ванільний цукор. Додаємо сир, розтираємо до кремоподібного стану. У форму з високими бортиками, змащену вершковим маслом, виливаємо тісто, розподіляємо по формі. Викладаємо сирну масу, поверх неї – розморожену вишню. Рецепт передбачає багатошарове послідовне викладання трьох складових: спочатку 1/3 шоколадного тіста, 1/2 сирного крему, 1/2 вишні; потім знову 1/3 шоколадного тіста, 1/2 сирного крему і 1/2 вишні. І завершити викладання потрібно останнім третім шоколадним тістом. У мене так не виходить, швидше за все, через те, що використовую велику форму. Тому роблю всі 4 шари: шоколадний, сирний, вишневий і знову сирний. На смак Брауні це ніяк не відбивається. Тісто намагаємося розподілити рівномірно. По верхньому шару робимо розводи. Випікаємо 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Головне – не пересушувати пиріг. Краще вимкнути духовку раніше, ніж пізніше. Смачного!

    Категория: Солодка випічка | Добавил: valentina (02.03.2019)
    Просмотров: 403 | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Вхід на сайт
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz