Домашній майонез Провансаль.
Складові:
лимонний сік – 1,5 ст. л .;
яйце – 1 штука;
300 мл. рослинної олії головне без запаху;
сіль – 0,5 ч. л .;
цукор – 1 ч. л .;
гірчиця – 0,5 ч. л .;
мелений перець білий – 0,5 ч. л. (За смаком. Можна не додавати);
блендер.
Покроковий рецепт
У склянку для збивання додайте яйце, і туди сіль, перець білий, цукор і гірчицю, лимонний сік і рослинну олію.
Опустіть блендер у склянку для збивання і починайте збивати, ви відразу побачите, як маса на очах у вас стає схожою на майонез.
По густоті майонез виходить просто ідеальний, а смак – неперевершений! Ну я думаю ви обов’язково спробуєте і скажете!
Тільки хочу попередити щодо яєць, він повинні бути обов’язково свіжими, якщо не домашніми, але купленими в екологічних магазинах. Але в їх якості ви повинні бути впевнені. Тоді і майонез вийде найсмачніший.
Смачного!
|